Image Alt

Kuvo TV

Noob Saibot je glavna zvijezda novog trailera za Mortal Kombat 1, dolazi u igru krajem mjeseca zajedno sa Khaos Reigns ekspanzijom

Khaos Reigns ekspanzija za Mortal Kombat 1 izlazi već krajem ovog mjeseca, a u susret njenom izlasku Warner Bros. i NetherRealm Studios su objavili još jedan trailer. Trailer koji možete vidjeti ispod posvećen je još jednom DLC liku koji će stići u sklopu Kombat Packa 2, a u pitanju je Noob Saibot.

Nastavno na priču iz Mortal Kombata 1 a s obzirom na novu eru Boga vatre Liu Kanga, i Noob Saibot je dobio nešto drugačiju origin priču, ali i dalje su zadržani njeni originalni korijeni. Jedna od ključnih razlika je ta da je Bi-Hana ovaj put uskrsnuo Havik, a ne Quan Chi. Ovaj put, stvoren kao savršeni plaćenik i ubojica, Noob ima jedan jedini cilj, a to je da u potpunosti iskorijeni svaki oblik autoriteta i stvori potpunu anarhiju. Nećemo ništa više otkrivati, zbog onih koji još nisu odigrali Mortal Kombat 1 te ćemo ih samo napomenuti da će sa novim izdanjem igre moći odigrati i glavnu priču igre i njenu Khaos Reigns ekspanziju. A kako jedan od najcool likova iz cjelokupne Mortal Kombat franšize izgleda u akciji, pogledajte ispod.

Mortal Kombat 1: Khaos Reigns izlazi 24. rujna, a bit će dostupan za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch. Ovo izdanje sadrži osnovnu Mortal Kombat 1 igru, Khaos Reigns ekspanziju te oba Kombat Packa. Također, vrijedi naglasiti i to da Kombat Pack 2, koji u igru donosi šest novih igrivih likova (Sektor, Cyrax, Noob Saibot, T-1000, Conan the Barbarian i Ghostface), neće biti dostupan za individualnu kupovinu.