Image Alt

Kuvo TV

EA želi da film The Sims ostvari utjecaj sličan onome koji je postigao film Barbie

EA je službeno najavio filmsku adaptaciju igre The Sims, koja ima za cilj postići utjecaj sličan filmu Barbie. Film će producirati produkcijska kuća LuckyChap glumice Margot Robbie, a režirat će ga redateljica serije Loki, Kate Herron.

U intervjuu za Variety, potpredsjednica EA-a i generalna menadžerica za The Sims franšizu, Kate Gorman, raspravljala je o planovima za film i uključivanju popularnih referenci iz igre koje obožavatelji vole. “Ono što vam mogu reći jest da je film duboko ukorijenjen u Sims svemiru,” rekla je Gorman. “Želimo donijeti istinski autentično Sims iskustvo na veliko platno. Tako da ćete vidjeti da želimo da ovo bude baš kako treba, i ispravno. Htjeli smo prave partnere, a utjecaj poput onog koji je postigao Barbie film je upravo ono što želimo postići. Nostalgija za The Sims vjerojatno nadmašuje ono što bismo i sami očekivali, jer su mnogi igrali ovu igru kroz generacije. Želimo da ovo bude iskustvo koje odražava tu nevjerojatnu povijest i igru toliko ljudi, ali i nešto što možete podijeliti s budućim generacijama i učiniti dio pop kulture”

Gorman je obećala “autentično Sims iskustvo” koje će donijeti klasične elemente iz igre na veliko platno. “Biti će Freezer Bunniesi,” potvrdila je Gorman te rekla da je sigurna “da će se negdje pojaviti i bazen bez ljestvi, ali još nismo finalizirali te detalje. Ideja je da se film oslanja na sve sjajne igre, kreacije i zabavu koje su ljudi imali u posljednjih 25 godina unutar Sims serijala.”

Kate Herron ne samo da je režirala prvu sezonu serije Loki na Disney+, te Sex Education na Netflixu,  već je napisala i scenarij za epizodu serije Doctor Who, a režirat će i epizode druge sezone serije The Last of Us na HBO-u.