Image Alt

Kuvo TV

Sony planira održati novi State of Play prezentaciju sljedeći tjedan, tvrde glasine

Prema izvještaju poznatog gaming novinara i insidera Jeffa Grubba, očekuje se da će se novi State of Play događaj održati 24. rujna. Grubb je prvotno nagovijestio događaj 12. rujna, rekavši da očekuje da će se State of Play održati za/oko 12 dana. U nastavku podcasta ovog tjedna, potvrdio je da će se Sonyjeva sljedeća prezentacija “gotovo sigurno” održati ovog utorka.

Ako se ovaj State of Play održi, mogao bi biti platforma za neke velike najave. Jedno od najviše iščekivanih otkrića je navodni Horizon Zero Dawn Remastered, koji je nedavno ocijenjen od strane ESRB-a, što je potaknulo spekulacije da je njegovo izdanje neizbježno.

Osim remastera Horizon Zero Dawna, Grubb je spomenuo da je čuo o još jednom PlayStation remasteru koji bi mogao biti otkriven tijekom događaja, iako je napomenuo da bi mogao biti “čak i manje uzbudljiv”. Što se tiče nadolazećih PlayStation naslova, Lego Horizon Adventures je navodno u planz za izlazak sredinom studenog, dok Bungijev Marathon navodno cilja na lansiranje 2025. godine.

Posljednji State of Play, održan u svibnju, imao je nekoliko velikih najava, uključujući naslove kao što su Astro Bot, Concord, Dynasty Warriors Origins i Monster Hunter Wilds te PC verziju God of War Ragnaröka.