Image Alt

Kuvo TV

Veliki broj ljudi na Steamu traže povrat novca za Marvel vs. Capcom Fighting Collection jer stalno gube od Justina Wonga

Prošlog tjedna izašao je Marvel vs. Capcom Fighting Collection, a — uz male probleme online s uparivanjem — igrači uživaju u borbama i igrama punim nostalgije. No, postoji jedan problem: legenda borilačkih igara, Justin Wong.

Wong, jedan od najvećih boraca (esports igrača fighting igara) svih vremena i sudionik poznatog Evo Momenta #37, vratio se na svoje staro borilište s izlaskom Marvel vs. Capcom Fighting Collectiona i, očekivano, uništava svoje protivnike. Njegov online pseudonim, Wazzler, pod kojim igra moderniziranu verziju dugo iščekivanog Marvel vs. Capcoma 2, postao je popularan na društvenim mrežama dok je profesionalni igrač započeo svoju nemilosrdnu dominaciju nad svim izazivačima. Neki izvještaji čak sugeriraju da igrači vraćaju igru zbog njegove “tiranije”, iako je to uglavnom šala koja je već sad postala meme.

Unatoč tome, igrači se zabavljaju Wongovim povratkom i na Steam recenzijama na humorističan način govore o jedinom problemu kojeg imaju s Marvel vs. Capcom Fighting Collection: samom Wazzleru. “Bio sam jako uzbuđen što konačno mogu igrati Marvel vs. Capcom 2,” stoji u “najkorisnijoj” recenziji. “Naučim pristojne kombinacije i sastav tima za otprilike sat vremena. Uparim se protiv Wazzlera. Uopće ne stignem igrati. Mislim da ću se vratiti na igranje The Punishera.”

“Čuvajte se Wazzlera,” piše u drugoj recenziji. “To je trostruki EVO pobjednik, Justin Wong (ne kažem da odustanete, slobodno izazovite EVO prvaka i pokažite mu što znate), ali ako ste casual igrač? Žao mi je, LMAO!”

“Kompilacija je stvarno cool,” rekao je drugi recenzent na Steamu. “Dobri filteri. Dobar netcode. Dobar muzej. Dobra glazba. Jedina loša stvar je što postoji igrač po imenu Wazzler za kojeg vjerujem da je hakirao igru i vjerojatno koristi cheat sustav za pomoć ili možda TAS. Nadam se da će Capcom riješiti ovaj problem.”

U jednom trenutku, Wong je prešao na Nintendo Switch verziju Marvel vs. Capcom Fighting Collectiona, kako bi nastavio svoju dominaciju i na drugoj platformi. Sve u svrhu malo zabave i šale na ravno. No, šalu na stranu, igra uistinu ima problema sa nepoštneim i čudnim uparivanjima, unaotč vleikom broju igrača/ica, zbog čega se Capcom ispričao te radi na rješenju.

Što se tiče Wongovog sljedećeg cilja, on planira postati prvi na ljestvici na sve tri platforme na kojima je MvC2 trenutno igriv.