Image Alt

Kuvo TV

Dobili smo novi teaser za Netflixovu Splinter Cell: Deathwatch animiranu seriju

Gotovo pune četiri godine nakon što najavljena Netflixova Splinter Cell animirana serija, dobili smo njen prvi trailer i službene detalje.

Kao što je od ranije poznato, serija, čiji puni naziv glasi Splinter Cell: Deathwatch, nastaje u suradnji Netflixa, Ubisoft Film & Televisiona i animacijskih studija Sun Creature i FOST. Za njenu režiju i scenarij zadužen je scenarist John Wick serijala Derek Kolstad, kojem pomažu još Guillaume Dousse (Love, Death & Robots) i Félicien Colmet-Daage (The Summit of the Gods), dok će se u ulozi izvršnih producenata nalaze još i Helene Juguet, Hugo Revon i Gerard Guillemot. Također, doznali smo da ćemo u ulozi glavnog protagonista Sama Fishera čuti glumca Lieva Schreibera (X-Men Origins: Wolverine, Ray Donovan).

Iako ovom prilikom nisu otkriveni neki konkretniji detalji vezani za priču Splinter Cell: Deathwatcha, iz trailera smo mogli zaključiti da će se radnja odvijati paralelno s događajima iz originalne trilogije. Konkretnije, trebala bi obuhvatiti određene događaje i likove koje smo vidjeli u igrama Splinter Cell: Pandora Tomorrow i Splinter Cell: Chaos Theory te bi se određenim dijelom mogla spojiti sa igrom Splinter Cell: Double Agent.

Ovom prilikom nije otkriveno kada će točno Splinter Cell: Deathwatch stići na Netflix niti hoćemo li je vidjeti prije ili nakon izlaska nove Splinter Cell igre, koja je već duže vrijeme u razvoju.