Image Alt

Kuvo TV

Startala je treća sezona igre Suicide Squad: Kill the Justice League

Trepneš dvaput, i eto već treće sezone igre koja je izašla početkom ove godine. Suicide Squad: Kill the Justice League je dobio treću sezonu, no izgleda da se mnogi Steam igrači/ice ipak nisu vratili igri zbog toga.

Treća sezona Rocksteadyjevog co-op shootera Suicide Squad: Kill the Justice League stigla je 1. listopada, dovodeći novog igrivog lika, Zoe Lawton. Ova sezona također vraća igrače u Gotham, ali u alternativnoj “Elseworld” verziji, gdje je Brainiacova invazija uništila Gotham umjesto Metropolisa. Gotham je sada ispunjen rijekama lave i drugim prijatnjama i promjenama. Update također uključuje novu opremu i ispravke bugova.

Unatoč ovim dodacima, igra i dalje ima problema s popularnošću. Prema Steamu, igra je zabilježila vrhunac od samo 248 igrača u zadnja 24 sata, a trenutno je aktivno samo oko 144 igrača na Steamu. Brojka će svakako oscilirati ovih dana kad je i sami provjerite, no čini se da ostaje pri dosta maloj brojki koja ukazuje na sve veću nepopularnost igre, što predstavlja veliki problem za razvojni tim Rocksteady i izdavača Warner Bros. Suicide Squad: Kill the Justice League konstantno nije ispunila očekivanja, pridonoseći Warner Bros. Discoveryjevom gubitku prihoda od 200 milijuna dolara ranije ove godine. Neuspjeh igre pripisuje se raznim čimbenicima, uključujući prelazak na live-service žanr i unutarnje probleme kao što su promjena vizije developerksog tima i izdavača.

Warner Bros. je također izvijestio o padu prihoda od igara za 41% u odnosu na prethodnu godinu, uglavnom zbog slabog učinka igre. To je dovelo do otpuštanja u Rocksteadyju prošlog mjeseca. Unatoč ovim problemima, čini se da se još uvijek planira četvrta sezona igre.