Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da su glasine o nastavku Until Dawna istinite, a to potvrđuje i novi alternativni završetak upravo izašlog remakea

Već neko vrijeme kruže glasine o nastavku Until Dawna. O njima smo slušali u više navrata, a sam izlazak Until Dawn remakea dodatno je podgrijao cijelu priču.

Osim unaprijeđenih tehnikalija, Until Dawn remake je stigao i s određenom dozom novog sadržaja koji, između ostalog, donosi i potpuno novi kraj igre koji je ostavio dovoljno prostora za potencijalni nastavak igre. O čemu se točno radi, nećemo spoilati, no iz novog epiloga priče ove horror avanture koji sadrži nove scene sa Joshom (Rami Malek) i Sam (Hayden Panettiere) nazire se mogući nastavak priče.

Nastavno na cijelu situaciju vezanu za novi završetak igre, još jednom se oglasio poznati insider Nick Baker, potvrdivši ranije glasine o nastavku igre. Baker je još jednom potvrdio da je iz pouzdanih izvora čuo da Sonyjev studio Firesprite već neko vrijeme radi na nastavku Sonyjevog poznatog horrora koji je zapravo Until Dawn 2. To se nadalje poklapa sa glasinama s početka ove godine, kada su poznati gaming novinari Colin Moriarty i Jason Schreier nagovjestili mogući nastavak Until Dawna.

Radi li se doista o točnim informacijama i očekuje li nas doista Until Dawn 2, za sada možemo samo nagađati. U međuvremenu, podsjećamo da je Until Dawn remake od jučer dostupan za PlayStation 5 i PC. Mi ga već igramoo i spremamo vam novu recenziju koja stiže uskoro.