Image Alt

Kuvo TV

Službeno je, u razvoju je nastavak Alien: Isolationa

Prema Al Hopeu, kreativnom direktoru Creative Assemblyju, studiju odgovornom za sjajni Alien: Isolation, nastavak ovog horror hita je u “ranoj fazi razvoja.” Hope je također režirao prvi Alien: Isolation, a ovu vijest je podijelio na društvenim mrežama.

Originalni Alien: Isolation, prvi put objavljen 2014. godine za PC i konzole prije nego što je portan na mobilne uređaje 2021. godine, inspiriran je kultnim filmom Alien iz 1979. godine, a donio nam je potpuno novu priču koja se odvijala 15 godina nakon događaja iz filma, a koju smo pratili iz perspektive Amande Ripley, kćerke glavne protagonistice filma, Ellen Ripley . Postao je poznat po napetom, atmosferičnom ugođaju i detaljnom svijetu, a stekao je pohvale od obožavatelja i kritičara.

Hope kaže da je “bilo ništa manje nego nevjerojatno” vidjeti strast obožavatelja za Alien: Isolation tijekom godina i “vidjeti kako ova igra doseže toliko igrača diljem svijeta.” Kaže da je postojao jedan “vodeći princip” za to početno izdanje, koji je usmjerio developere na stvaranje “zaista autentičnog iskustva koje se vraća korijenima Alien franšize,” donoseći novu priču s tom klasičnom atmosferom koju obožavatelji originalnog filma poznaju i vole.

Za sada se o nastavku još uvijek ništa ne zna puno pa ćemo za detaljne informacije još morati pričekati.