Image Alt

Kuvo TV

Do sada je prodano preko 100 milijuna Tomb Raider igara, stiže nam i Tomb Raider IV-V-VI Remastered

Tomb Raider franšiza krajem ovog mjeseca slavi svoj 28. rođendan, no u susret tom velikom danu, iz Crystal Dynamicsa su izdali službeno priopćenje, pohvalivši se u istom novim velikim postigućem za ovaj serijal.

Kako smo doznali, do sada je prodano preko 100 milijuna Tomb Raider igara, a povodom ovog impresivnog jubileja dočekala nas je i najava još jedne remaster kolekcije.

Crystal Dynamics i Aspyr za početak iduće godine spremaju Tomb Raider IV-V-VI Remastered. U pitanju je još jedna remaster kolekcija po uzoru na Tomb Raider I-II-III Remastered, koja će nam donijeti remasterirane igre iz tzv. “Darkness trilogije”. Za slabije upućene, u pitanju su sljedeće igre: Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles i Tomb Raider: The Angel of Darkness. Svaka od igara dolazi sa unaprijeđenim vizualima i drugim gameplay prilagodbama za nove platforme, pri čemu mislimo i na nove kontrole, iako će svaku od igara biti moguće zaigrati i u njenom originalnom obliku – dakle, sa zastrajelim tehnikalijama i klasičnim “tenk kontrolama”. Kako sve to izgleda, možete vidjeti u najavnom traileru koji se nalazi ispod.

Tomb Raider IV-V-VI Remastered je trenutno u razvoju za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC (Steam, Epic Games Store, GOG) i Nintendo Switch, a u prodaji će se pojaviti 14. veljače iduće godine. Rekli bismo, savršen poklon za Valentinovo.