Image Alt

Kuvo TV

Najavljen je Star Wars Episode I: Jedi Power Battles remaster, početkom iduće godine dolazi na sve aktualne platforme

Jedna od legendarnijih čudnijih Star Wars igara iz PlayStation One ere svakako je zanimljivi Star Wars Episode I: Jedi Power Battles, beat em up naslov iz 2001. godine. Remaster ove igre, kojeg razvija Aspyr, dolazi na Nintendo Switch, PlayStation 5, PS4, Xbox Series X/S i PC.

Ova nova verzija uključuje poboljšanu igrivost, unaprijeđene modele i opciju igranja s modernim ili klasičnim kontrolama. Također, svi tajni likovi i razine iz originalne igre bit će otključani od početka, tako da možete odmah preuzeti kontrolu nad Darth Maulom, ako to želite.

Uz to, na raspolaganju će biti 13 novih igrivih likova, uključujući Rifle Droida i Tusken Raidera. Cheatovi iz originalne igre, poput Big Head Modea, također će biti prisutni. U traileru za igru možete vidjeti sve novosti.

Igrači će moći koristiti silu i lightsaber protiv vojski droida, ubojica i drugih neprijatelja, prolazeći kroz ikonične lokacije iz Star Wars: Episode I – The Phantom Menace filma.

Star Wars: Episode I: Jedi Power Battles izlazi 23. siječnja, a dostupna je za prednarudžbu na PlayStationu, Xboxu i Steamu. Na Xboxu se prodaje po cijeni od 19.99, američkih dolara a na PlayStationu za 19.99 eura (s 10 posto popusta za PS Plus članove).

Nadamo se da će Aspyr ovog puta izdati nešto uglađeniju verziju, budući da je Star Wars: Battlefront Classic Collection, koji su izdao ranije ove godine, imao dosta bugova i nedostatak podrške za online multiplayer.