Image Alt

Kuvo TV

Pojavile su se nove glasine o novoj God of War remaster kolekciji

Već neko vrijeme kruže glasine o novoj God of War remaster kolekciji koja bi trebala sadržavati igre iz originalne “grčke” trilogije. No, nove glasine koje nam donosi ne toliko poznati, ali ipak pouzdani insider Lunatic Ignus govore da se zapravo radi o znatno ozbiljnijoj kolekciji.

Spomenuti insider tvrdi da je spomenuta remaster kolekcija doista stvarna te da na njoj već neko vrijeme rade Santa Monica Studio i Nixxes Software. Prema njegovoj tvrdnji, radi se zapravo o remaster kolekciji koja će imati kompletnu grčku sagu, a to znači da će sadržavati originalne tri God of War igre, God of War Ascension te oba PSP hita, Chains of Olympus i Ghost of Sparta.

Lunatic Ignus tvrdi da je razvoj ove remaster kolekcije zapravo završen i da će ista biti službeno najavljena u periodu od prosinca ove do ožujka iduće godine, sugerirajući da bismo najavu mogli vidjeti na 20. obljetnicu serijala. Također, ovaj leaker tvrdi da će navedena remaster kolekcija izaći nekada tijekom iduće godine.

Radi li se o točnim informacijama i očekuje li nas doista još jedna ultimativna remaster kolekcija, nadamo se u rangu Halo: Master Chief Collectiona, tek ćemo vidjeti. U svakom slučaju, Sonyju se definitivno “osladilo” sa štancanjem remastera, pa ne vidimo razlog zašto se na prilično dugačkom popisu istih ne bi našle i stare God of War igre..