Image Alt

Kuvo TV

Zastrašujući Terrifier će dobiti svoju gaming adaptaciju

I dok ljudi ovih dana sa mučninom i zgražanjem napuštaju kino projekcije Terrifiera 3, popularnost sadističkog klauna Arta raste iz dana u dan. Četvrti, vjerojatno najbrutalniji i najodvratniji film, već je službeno potvrđen, a Arta ćemo vidjeti i u friško najavljenoj videoigri Terrifier: The ARTcade Game.

Terrifier: The ARTcade Game je pikselasta sidescrolling beat ’em up igra zasnovana na filmskom horror serijalu Terrifier, koju nam zajedno spremaju Selecta Play i Relevo. U pitanju je brutalna akcija sa mračnim humorom koja inspiraciju crpi iz klasika žanra koji su dominirali 80-im i 90-im godinama prošlog stoljeća.

Terrifier: The ARTcade Game će nas baciti u ulogu klauna Arta, koji će morati širiti kaos diljem raznoraznih lokacija koje zapravo predstavljaju setove sa filma koji se snima o Artu. Na ovom krvoločnom protagonistu će biti da spriječi snimanje na što bizarnije i bolesnije načine. Također, osim solo igranja, očekuje nas i kooperativno multiplayer ludilo za do četvero igrača, ali i još nekoliko različitih kompetitivnih modova.

Terrifier: The ARTcade Game je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch, a u prodaji će se pojaviti iduće godine.