Image Alt

Kuvo TV

Škola Gaminga – sve što ste oduvijek željeli znati o video igrama…

U današnje vrijeme, video igre su neizostavan dio djetinjstva, ali i današnjeg života. No, kako pomoći djeci da uživaju u igranju na zdrav i siguran način, a da pri tome nauče dosta korisnih stvari? Tu na scenu stupa Škola Gaminga, edukativno-informativna emisija koja će vas provesti kroz fascinantan svijet video igara!

Škola Gaminga je emisija koja će zabaviti i obrazovati kako najmlađe, tako i njihove roditelje. U svakoj epizodi, upoznajemo vas sa raznim popularnim pojmovima i temama iz svijeta video igara, dotičemo se najnovijih trendova i predstavljamo vam popularne igre, ali i dajemo vam korisne savjete i informacije. Bavimo se istorijom video igara, od prvih arkadnih automata do najmodernijih konzola. Seciramo popularne žanrove i pričamo o uticaju video igara na život modernog čovjeka. I još puno, puno toga..

Naučite sve što ste oduvijek željeli znati o video igrama. Uživajte u zanimljivim pričama i temama. Ne propustite priliku da otkrijete čarobni svijet igara i budete dio naše gaming avanture!