Image Alt

Kuvo TV

Alan Wake II: The Lake House DLC izlazi početkom idućeg tjedna

Novi Xbox Partner Preview event nam je donio i nove detalje vezane za predstojeći The Lake House DLC za Alan Wake II. Da budemo precizniji, dobili smo potvrdu onoga što smo manje-više već i znali – da će spomenuti DLC izaći već početkom idućeg tjedna.

Remedy Entertainment i Epic Games Publishing su ovom prilikom službeno potvrdili da će The Lake House DLC izaći 22. listopada, paralelno sa fizičkim Deluxe izdanjem igre, koje će također dolaziti sa obe ekspanzije, originalnom igrom i još nekolicinom dodataka.

The Lake House ekspanzija bi nam trebala donijeti znatno mračniju priču i setting. Sam naziv ekspanzije odnosi se na misterioznu ustanovu na obali jezeera Cauldron koju Federal Bureau of Control koristi za svoja istraživanja – naravno, sve dok nešto ne pođe po zlu. Na igračima će biti da u ulozi agentice Estevez istraže uvrnute hodnike višekatne ustanove, kako bi otkrili mračne tajne koje su u njoj skrivene. Djelić onoga što nas očekuje u ovom jezivom DLC-u možete vidjeti u traileru ispod.