Image Alt

Kuvo TV

Clair Obscur: Expedition 33 će nuditi više od 30 sati gameplaya

Developer nadolazećeg RPG-a Clair Obscur: Expedition 33 potvrdio je koliko će igra trajati, ali i koju cijenu možemo očekivati. Naime, nedavno je Amazonova lista prikazala verziju igre Clair Obscur: Expedition 33 za PlayStation 5 po cijeni od $49.99. To je niže od većine novih PS5 igara, koje obično koštaju $69.99. Iako cijena ne odražava uvijek duljinu igre, mnogi su se pitali znači li to da će Expedition 33 biti igra manjeg opsega.

U odgovoru na to pitanje, Sandfall Interactive izjavio je na društvenim mrežama: “Vidjeli smo nekoliko pitanja u vezi s cijenom i očekivanim duljinom igranja Expeditiona 33.” Potvrdili su da su navedene cijene točne. Odlučili su se za nižu cijenu kako bi potaknuli više ljudi da isprobaju igru. Objasnili su: “Mi smo mali tim s indie duhom i stvaramo nešto za što vjerujemo da je zaista posebno.

Također su otkrili da igrači mogu očekivati više od 30 sati glavne igre, plus dodatni sadržaj za one koji žele istražiti sve. To se poklapa s onim što je kreativni direktor Guillame Broche podijelio na ovogodišnjem Gamescomu, gdje je spomenuo da ukupno vrijeme igranja može varirati ovisno o tome kako igrači pristupaju igri. Međutim, napomenuo je da većina igrača vjerojatno neće doseći 100 sati. U svojoj izjavi, Sandfall je također naglasio: “Da budemo jasni: uložili smo svoja srca i duše u ovu igru. Jedva čekamo da je isprobate. Vidimo se na proljeće.

Clair Obscur: Expedition 33 je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji će se pojaviti nekada tijekom idućeg proljeća te će od prvog dana biti dio Xbox Game Passa.