Image Alt

Kuvo TV

Overwatch će ovog mjeseca prestati prodavati loot boxove

Povodom izlaska Overwatcha 2, Blizzard je odlučio prirediti oproštajni event pod nazivom Overwatch Anniversary Remix: Vol. 3. Objavio je da loot boxovi više neće biti dostupni u prodaji od kraja kolovoza.

Tijekom eventa, igrači mogu kupovati sve skinove i kozmetiku iz prethodnih Overwatch Challenge događaja.

Međutim, loot boxovi će i dalje postojati u igri i moći će se doći do njih bez trošenja novca do dana izlaska Overwatcha 2. Ova nova igra uključivat će dosad poznati battle pass jer će na ovaj način igrači moći izravno nabaviti predmete koje žele. Blizzard će također kreirati i ažurirati sadržaj Overwatcha 2 svakih devet tjedana.

Blizzard je ranije otkrio da će se u trenutku prijenosa svi neotvoreni loot boxevi automatski otvoriti i njihov sadržaj će se dodati na račun igrača za korištenje u Overwatchu 2. To također vrijedi i za Overwatch valute kao što su krediti, OWL tokeni i natjecateljski bodovi. Nova glavna valuta bit će takozvana „Virtual Currency“ koju Overwatch uvodi, a moći će se dobiti i rješavanjem različitih izazova unutar igre.

Overwatch 2 izlazi 4. listopada, a moći ćemo ga besplatno preuzeti za PC, Playstation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One i Xbox Series X/S.