Image Alt

Kuvo TV

Skladatelj Gustavo Santaolalla tvrdi da je u pripremi The Last of Us Part II remaster

Ako je vjerovati informacijama koje nam stižu od poznatog skladatelja Gustava Santaolalle, uskoro nas očekuje i The Last of Us Part II remaster.

Naime, odgovarajući na pitanja prilikom nedavnog intervjua za jedan španjolski media outlet, Santaolalla je indirektno otkrio kako je u pripremi nove verzija spomenute igre, u kojoj će ga igrači ponovno moći pronaći u Jacksonu (da, ako niste znali, gospon Gustavo je onaj lik sa banjom ispred jedne od kuća na kojeg ste mogli naletjeti hodajući ulicama Jacksona) te da ćemo ovaj put od njegovog lika moći zatražiti da nam odsvira poneku pjesmu). Osim toga, Sataolalla nije ulazio u neke konkretnije detalje, no i ovo je bilo dovoljno da nas zaintrigira.

Činjenica da bi Naughty Dog doista mogao raditi na The Last of Us Part II remasteru svakako ne predstavlja neko pretjerano izenenađenje, osobito uzmemo li u obzir činjenicu da je i originalna igra dobila vrhunski remake te da se nastavak nikada nije pojavio za PlayStation 5. Sukladno tome, uz već potvrđenu drugu sezonu serije, nadolazeći multiplayer projekt te sve izvjesniji treći dio, remaster / remake jedne od najnagrađivanijih igara svih vremena nam djeluje kao logičan potez.