Image Alt

Kuvo TV

Khameleon neslužbeno potvrđena kao Kameo lik u novom traileru za Mortal Kombat 1

Dva nova trailera za Mortal Kombat 1 objavljena su danas na San Diego Comic Conu. Prvi od ova dva trailera otkrio je Baraku, Li Mei, Tanyu, Goroa i Darriusa. Prva tri su igrivi likovi, dok su druga dva Kameo borci. Nakon ovoga, NetherRealm Studios i WB Games objavili su drugi trailer koji je otkrio Kombat Pack 1, odnosno prvih šest DLC likova: Omni-Man, Homelander, Peacemaker, Ermac, Takeda i Quan Chi. Ako ova imena zvuče poznato, to je zato što smo već nekoliko puta pisali o njima. Leak se pokazao točnim, kao i drugi dio istoga koji je navodio DLC Kameo borce među kojima su potvrđeni Tremor, Johnny Cage (Jean Cluade Van Damme), Khameleon, Mavado i Ferra. Niti jedan od ovih likova se još nije pojavio u dosad objavljenim trailerima, izuzev možda jednog, a misli se na Khameleon.

Naime, fanovi su primijetili da se Khameleon zapravo pojavljuje u prvom traileru i može se vidjeti u pozadini u dvije scene:

Čini se da je i Khameleon članica Umghadi i da će biti dio Mortal Kombata 1. Ostaje za vidjeti hoće li imati jaču ulogu u priči, ako je već u samom igranju tek Kameo borkinja. Khameleon se prvi put pojavila kao tajni lik u Mortal Kombat Trilogyu, ali samo verziji za N64. Nakon toga smo je vidjeli u Mortal Kombat Armageddonu i od tada se čeka njen povratak. Važno je za napomenuti da s ovime nije potvrđen Chameleon, muška verzija lika, koji se također prvi put pojavio u Trilogyu, ali za druge platforme. Doduše, osoba u ovoj sceni nije potvrđena kao Khameleon, te ostaje tek da vidimo je li ovo njen dizajn.