Image Alt

Kuvo TV

Call of Duty: Modern Warfare III logo je iscurio prije službenog razotkrivanja – glavni krivac je, ponovno, Monster

Iako se veliko razotkrivanje ovogodišnje Call of Duty igre očekuje tijekom kolovoza, prvi konkretni leakovi već su počeli da se javljaju, a za najnoviji u nizu, koji nam je potvrdio sve dosadašnje glasine i leakove, stiže nam iz redova Monstera.

Kao i svake godine do sada, Activision ni ovaj put nije uspio zadržati kakav-takav element iznenađenja kada je u pitanju najava nove igre iz ovog popularnog FPS serijala, budući da je službeni logo sa potencijalnih key artom osvanuo na promo materijalu za energetsko piće Monster.

Da, kao što možete vidjeti iznad, ovogodišnje izdanje je doista Call of Duty: Modern Warfare III, a a sudeći prema key artu, očekuje nas nastavak priče o misiji kapetana Pricea i ekipe. Sve se to poklapa sa ranijim leakovima i glasinama, prema kojima je inicijalno zamišljena ekspanzija za Modern Warfare II na kraju pretvorena u zasebnu igru.

Prema ranijim neslužbenim informacijama koje su sada sve izvjesnije, veliko razotkrivanje igre trebali bismo vidjeti već tijekom kolovoza. Potom bi nas u listopadu trebala dočekati dva beta vikenda, dok bi sam dolazak igre na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC trebao uslijediti 10. studenog.