Image Alt

Kuvo TV

Criterion radi na novoj open world Need for Speed igri – Most Wanted remake ili nešto potpuno novo, pitanje je sad?

Nakon što smo nedavno pisali o novoj potencijalnoj Need for Speed igri koja bi mogla zapravo biti remake dobrog starog (ne onog relativno novijeg) Most Wanteda, pojavili su se novi dokazi koji govore da se Criterion Games već bacio na razvoj nove igre.

Iako je od izlaska Need for Speed Unbounda prošlo manje od godinu dana, novi oglas Criterion Gamesa sugerira da je ovaj studio već počeo raditi na novoj igri iz ovog serijala koja bi trebala biti open world karaktera. Naime, ovaj razvojni tim je trenutno u potrazi za world artistom koji bi bio zadužen za kreiranje i dizajn otvorenog svijeta nove racing igre.

Planira li Criterion angažmanom nove kreativne radne snage napraviti novi drastični zaokret sa idućom Need for Speed igrom, kao što je uradio sa anime segmentima Unbounda, za sada nismo sigurni, no čini nam se da bi autori Burnouta i kultnog Need for Speed Hot Pursuita doista mogli krenuti u tom smjeru. Kako god, sigurno će proći još neko vrijeme prije nego što doznamo nešto više o toj novoj igri. Do tada, tu je Need for Speed Unbound.