Image Alt

Kuvo TV

Kombat Pack 2 za Mortal Kombat 1 navodno donosi još šest boraca – među njima su i Doomslayer i Harley Quinn

Samo nekoliko dana nakon što je Kombat Pack 1 konačno potvrđen za Mortal Kombat 1, pojavio se potencijalni leak koji bi se mogao odnositi na drugu turu DLC boraca koji bi trebali stići sa narednim Kombat Packom.

Ako je vjerovati leaku koji nam stiže od strane leakera odgovornog za dobar dio dosadašnjih informacija o Mortal Kombatu 1, Kombat Pack 2 bi nam također trebao donijeti šest dodatnih boraca, a u pitanju su Doomslayer, Noob Saibot, Kano, Sareena, Harley Quinn i Deathstroke. Također, tu je i pet dodatnih Kameo boraca: Rain, Drahmin, Bo’ Rai Cho, Hsu Hao i Moloch.

Radi li se o točnom leaku, još uvijek je rano za bilo kakve špekulacije, no popis likova svakako izgleda zanimljiv, no ne i toliko impresivan poput onog koji nas očekuje sa Kombat Packom 1 (uz dužno poštovanje prema Doomslayeru). Zbog toga, na navedene informacije ćemo do daljnjeg promatrati kao na samo još jednu glasinu u nizu.

U međuvremenu, podsjećamo da Mortal Kombat 1 na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch stiže 19. rujna te da će svi koji su napravili prednarudžbu igre već od 18. kolovoza moći sudjelovati u velikoj beti.