Image Alt

Kuvo TV

Atlas Fallen navodno dolazi na Xbox Game Pass

Prema informacijama koje je otkrio poznati insajder eXtas1s, gotovo godinu dana nakon što je prvi put objavljen, akcijski RPG Atlas Fallen mogao bi konačno doći na Xbox Game Pass.

Naravno, budući da nisu otkriveni nikakvi dodatni detalji o tome kada bi se to moglo dogoditi, niti je vijest službeno potvrđena, uzmite ovu informaciju s rezervom dok ne postane službena.

Atlas Fallen je trenutno dostupan za PS5, Xbox Series X/S i PC. Unatoč vrlo dobrom marketingu, igra je doživjela mješovite reakcije igrača i kritičara. Na Metacriticu ima ocjenu 64, što ukazuje na prosječne recenzije, a ni na Steamu nije uspjela impresionirati širu publiku.

Radi se o akcijskom RPG iz perspektive trećeg lica na kojem je radio studio Deck13 Interactive, a kojeg je izdao Focus Entertainment. Ističe se svojim otvorenim svijetom koji sadrži više regija za istraživanje te jedinstvenim gameplayem koji omogućuje manipulaciju pijeskom pomoću drevne rukavice. Također omogućuje igranje solo ili kooperativno s drugim igračem.