Image Alt

Kuvo TV

Tjedan prije izlaska, Flintlock: The Siege of Dawn je dobio novi story trailer

Flintlock: The Siege of Dawn stiže na PC putem Steama i Epic Gamesa, Game Pass, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 i PlayStation 5 sljedeći tjedan, 18. srpnja, a kako bismo skratili vrijeme do izlaska, dobili smo story trailer.

Za one koji nisu upućeni, radi se o vrlo impresivnom projektu indie studija A44 Games koji nastaje u suradnji s izdavačem Kepler Interactiveom. Flintlock: The Siege of Dawn bit će akcijska RPG igra sa soulslike elementima u kojoj su oslobođeni Bogovi i ratovi između njih postavili ljude na rubu izumiranja, a Nor Vanek, članica koalicijske vojske kreće u osvetnički pohod.

Kroz pustolovinu će je pratiti čudno stvorenje sa magičnim moćima imena Enki, a kroz igru ćemo sudjelovati u velikim bitkama protiv bogova, istraživati opasan veliki svijet, te savladati baratanje s raznim oružjima, magijom i mnogim drugim alatima.

Demo verzija je trenutno dostupna na Steamu. Važno je napomenuti da napredak postignut u demo verziji neće biti prenesen u osnovnu igru, ali nudi izvrsnu priliku za isprobavanje igre prije nego što se odlučite na kupnju.