Image Alt

Kuvo TV

Ubojiti Takeda je glavna zvijezda novog trailera za Mortal Kombat 1, u igru stiže već početkom idućeg tjedna

Warner Bros. i NetherRealm Studios objavili su novi trailer za Mortal Kombat 1, a zvijezda novog trailera je nitko drugi nego Takeda Takahashi, posljednji DLC borac koji u igru stiže u sklopu Kombat Packa 1.

Uz trailer koji vam donosimo ispod, doznali smo i to da će Takeda u igru stići već idući tjedan. Točnije, od 23. srpnja priliku da zaigraju sa ovim DLC borcem dobit će svi koji su kupili Kombat Pack 1, dok će ga ostali moći kupiti tjedan kasnije, dakle od 30. srpnja.

Također, 23. srpnja u igru stiže i novi DLC kameo lik, Ferra. Ona će, za razliku od Takede, istovremeno biti dostupna i za vlasnike Kombat Packa 1 i za individualnu kupovinu.

Budući da će dolazak Takede zaokružiti sadržaj iz prvog Kombat Packa te da će Mortal Kombat 1 uskoro zakoračiti u drugu godinu, već idući tjedan bismo trebali dobiti i najavu novog Kombat Packa. Isti bi nam, ako je vjerovati nedavnim glasinama, trebao donijeti još šest DLC boraca, a u pitanju su navodno T-1000, Conan the Barbarian, Ghostface, Cyrax, Sektor i Noob Saibot.