Image Alt

Kuvo TV

Poznati su termini Call of Duty: Black Ops 6 multiplayer bete

Kako se približava izlazak Call of Duty: Black Opsa 6 u listopadu za PlayStation, Xbox i PC, Activision Blizzard najavio je nove datume za beta testiranje, potvrdivši da će otvorena multiplayer beta biti održana u rujnu, dok će oni s ranijim pristupom (uključujući pretplatnike Game Passa) moći zaigrati betu tjedan dana ranije.

Otvorena beta za sve igrače na svim platformama počinje 6. rujna u 19h po našem vremenu i traje do 9. rujna. Sudionici će moći isprobati Omnimovement sustav igre (koji omogućuje trčanje u bilo kojem smjeru, ne samo naprijed), razne nove Treyarch mape kroz nekoliko modeova s ekipama, još neodređeni, ali veliki izbor oružja, i opreme.

Što se tiče early accessa beta testiranju, ono počinje tjedan dana ranije, od 30. kolovoza u 19h po našem vremenu i traje do 4. rujna. Ova početna sesija je otvorena samo za igrače koji su unaprijed naručili igru na svojim platformama (ovaj put nema ekskluzivnosti platforme) i za pretplatnike Game Passa. Activision napominje da igrači/ice koji su unaprijed naručili Vault Edition Black Ops 6 također mogu koristiti  iteme iz toga paketa tijekom beta testiranja. To uključuje sva četiri Operatora iz paketa Hunter vs. Hunted (Park, Adler, Brutus i Klaus), te pet Mastercraft oružja – LR 7.62, Marine SP, Ames 85, Jackal PDW i combat knife (borbeni nož).

Izdavač dodaje da će u narednim danima i tjednima podijeliti više informacija o kampanji, multiplayeru i sadržaju sa zombija u igri .

Call of Duty: Black Ops 6 izlazi za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC 24. listopada. Također će biti dostupan prvog dana kao dio Game Pass pretplate, no nedavne promjene u Game Pass usluzi znače da će novi članovi/ice sada morati platiti više ako žele pristupiti igri na dan izlaska.