Image Alt

Kuvo TV

Najavljen je Splitgate 2, iduće godine stiže na PC i konzole

Originalni Splitgate bio je besplatni shooter iz prvog lica koja je izašao 2019. godine, a sadržavao je jedinstvenu mehaniku skakanja kroz portale. Počeo je kao školski projekt stvoren u studentskoj sobi, a na kraju je imao preko 22 milijuna preuzimanja na PC-u i konzolama.

Ian Proulx, CEO i suosnivač 1047 Gamesa, otkrio je da su Splitgate 2 dizajnirali od temelja u Unreal Engineu 5 kako bi pružili vjerodostojno FPS iskustvo, sa značajnim poboljšanjima koje je napravio vrhunski tim stručnjaka iz industrije. Proulx opisuje Splitgate 2 kao revolucionaran korak za kompetitivne pucačine, koji bi trebao ponuditi izvrstan početak za nove igrače i značajnu nadogradnju za postojeće obožavatelje ovoga žanra.

Osim toga, tri jedinstvene frakcije omogućuju igračima da biraju i napreduju prema svom preferiranom stilu igranja ili natjecateljskim strategijama, dok veliki izbor arena, oružja i načina igre održava stvari svježima. Uz to, ovaj naslov možete igrati sami ili s prijateljima u multiplayeru.

Trailer daje igračima uvid u ono što mogu očekivati kada Splitgate 2 bude objavljen 2025. godine za PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4. O čemu se točno radi, pogledajte ispod.