Image Alt

Kuvo TV

Shadows of the Damned: Hella Remastered u prodaju stiže točno na Noć vještica

Fanovi kultne akcijske avanture Shadows of the Damned definitivno će imati što raditi za Noć vještica, budući da će se remaster spomenutog hita pojaviti u prodaji upravo na taj dan.

Studio Grasshopper Manufacture je službeno potvrdio kako će njegova ranije najavljena igra Shadows of the Damned: Hella Remastered 31. listopada stići na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch te da će biti dostupna po cijeni od $24.99 / £19.99 / €24.99. Digitalna verzija je već sada dostupna za prednarudžbu i sa sobom donosi trodnevni rani pristup igri.

Shadows of the Damned: Hella Remastered će dolaziti sa nekoliko noviteta na polju tehnikalija i samog sadržaja. Uz unaprijeđene vizuale i 4K rezoluciju, očekuju nas i noviteti u vidu New Game+ moda i dodatnih kostima za glavnog protagonista Garciu (Demonio Garcia, Ocho Corazones, Placa Garcia i Kamikaze Garcia).

Inače, za slabije upućene, radi se o remaster izdanju akcijske avanture iz 2011. godine, iza koje stoje legende gaming industrije Goichi Suda aka Suda51 (No More Heroes, Killer7..) i Shinji Mikami (Resident Evil, The Evil Within). Radnja prati Garciu Hotspura, meksičkog lovca na demone koji se upušta u grad prokletih kako bi se borio protiv zla i spasio svoju djevojku Paulu, koju je zarobio gospodar demona, Fleming. U pitanju je ostvarenje koje je ostalo upamćeno po svome prepoznatljivom grindhouse stilu, a djelić onoga što možemo očekivati od njegove nove verzije možete vidjeti u novom traileru koji je pred vama.