Image Alt

Kuvo TV

Concord neće imati Battle Pass, ali malo tko ga želi igrati..

Nedavna beta Sonyjevog 5v5 hero shootera Concord nagovijestila je prve ozbiljnije probleme za spomenutu igru. I dok se većina onih koji su isprobali Concord slaže da se radi o prilično dobrom ostvarenju, najveći problem, barem za sada, predstavlja činjenica da se ne radi o free to play igri već o standardnom premium naslovu.

Ovaj problem Sony Interactive Entertainment i Firewalk Studios planiraju riješiti tako što neće izbacivati nikakav Battle Pass, već će igračima nuditi sav dodatni sadržaj u vidu mapa, likova, modova i dodatne priče potpuno besplatno. Povodom toga, iz Sonyja budućim kupcima igre i ujedno igračima poručuju: “vi ste vlasnici Concorda, ne obratno!”

Hoće li izostanak bilo kakvog Battle Passa i dodatnog sadržaja koji se mora dodatno platiti utjecati na igrače da promijene mišljenje i ipak budu malo otvoreniji prema Concordu ili će ga ipak pokopati činjenica da ćemo za njega morati platiti $40, doznat ćemo vrlo brzo. Kako stvari trenutno stoje, barem kada je PC verzija u pitanju (koju je na svoju listu želja dodalo tek nešto više od 4000 igrača), Concordu definitivno ne cvjetaju ruže.

Concord izlazi 23. kolovoza, a bit će dostupan za PlayStation 5 i PC.