Image Alt

Kuvo TV

Mortal Kombat 1 kreće silovito u drugu godinu postojanja – predstavljen je Kombat Pack 2, Animality potezi i velika story ekspanzija!

Warner Bros. Games i developer NetherRealms su, kako se i očekivalo, napokon predstavili sav sadržaj vezan za Kombat Pack 2. Unatoč dobrim ocjenama kritike i počentoj popularnosti, interes za Mortal Kombat 1 je postepeno slabio  te je sad, skoro godinu dana nakon izlaska, potpuno pao. Stoga je pravo vrijeme za nove gostujuće likove, novu story ekspanziju i novi sadržaj. I, svakako će ga biti puno.

Ekspanzija Khaos Reigns donosi šest novih likova, među kojima su gostujući, sukladno leakovima, Ghostface iz Scream filmova, Conan Barbar te T-1000 iz Terminator filmova. Uz njih, dolaze nam malo promijenjeni Sektor, Cyrax i Noob Saiboot.

Story ekspanzija nastavlja priču Boga Liu Kanga i ostale ekipe promijenjenih sudbina. Nakon što su porazili sve prijetnje koji su ugrozili Novu eru mira Vatrenog Boga Liu Kanga, Mortal Kombat 1: Khaos Reigns proširuje kampanju s potpuno novom pričom i misijama. Doduše, to nije iznenađenje, jer sa toliko timelinea i permutacija koji su postali poprilično standardna stvar u MK univerzumu, nismo ni očekivali nešto drugo od daljnje priče. Tako da, kada nova opasna prijetnja stigne iz alternativnog timelinea, predvođena nemilosrdnim Titanom Havikom čija je jedina misija baciti carstva u kaos, Liu Kang mora okupiti svoje šampione i vjerovati svojim neprijateljima kako bi porazio ovu veliku opasnost. Ako ne uspiju, Nova era bit će svedena na anarhiju.

Uz sve navedeno, predstavljeni su i legendarni Animality potezi, kao i posebni kostimi za neke od likova.

I sve to za samo 49.99 eura. Da, dobro ste pročitali. Unatoč kritikama, Warner Bros će i ove donekle lijepe, ali, budimo realni, očekivane i skromne novitete masno naplatiti. No, možda se nekima neće to činiti ludom ponudom, kada pogledaju trailer, koji svakako detaljnije prikazuje što nas sve čeka od 24. rujna.

Mortal Kombat™ 1: Khaos Reigns Expansion dolazi za PlayStation 5, Xbox Series, PC i Switch.