Image Alt

Kuvo TV

Navodno nas očekuje povratak nekih od najboljih Transformers igara ikada

Nedavno su se pojavile glasine prema kojima je Microsoft navodno odlučio reaktivirati brojne starije Activisionove igre. Tu su, u prvom redu, spomenute Marvel igre poput Deadpoola ili starijih Spider-Man igara. No, ovih dana pojavile su se naznake da bi Microsoft mogao raditi i na reizdanjima nekoliko starijih Transformers igara.

Nakon što su iz Hasbroa nedavno izjavili kako žele da Microsoft vrati u život neke od Transformers igara koje su izašle pod pokroviteljstvom Activisiona, na TFW2005 forumu osvanule su informacije koje navodno stižu iz pouzdanih izvora bliskih Microsoftu, a prema kojima Microsoftovi first-party studiji rade na čak dva Transformers projekta.

Neki konkretniji detalji nisu otkriveni, no šuška se da se ne radi o novim igrama već reizdanjima ranije izašlih Activisionovih hitova Transformers: War For Cybertron i Transformers: Fall Of Cybertron, koji su zajedno sa igrom Transformers: Devastation nedavno uklonjeni iz prodaje zbog zastarjelih licenci.

Očekuje li nas povratak po mnogima najboljih Transformers igara ikada i, ukoliko da, radi li se samo o reizdanjima, remasterima ili nečemu drugom, za sada možemo samo nagađati. No, kako god, nadamo se da se radi o točnim informacijama i da ćemo doista dobiti priliku još jednom zaigrati navedene hitove.