Image Alt

Kuvo TV

[UPDATE]: U susret izlasku Until Dawn remakea, Ballistic Moon dijeli otkaze svojim zaposlenicima

UPDATE:

Reagirajući na vijest o otkazima unutar svojih redova, iz Ballistic Moona su se službeno oglasili i potvrdili da su zbog održivosti studija i njegovog budućeg poslovanja bili primorani na otpuštanje određenog broja zaposlenika. Tom prilikom, izrazili su zahvalnost svima koji su na neki način doprinijeli radu studija, naglasivši kako im je izrazito teško što se moraju oprostiti od njih i što će takva odluka utjecati na otpuštene radnike i njihove obitelji.

ORIGINALNA VIJEST:

Until Dawn remake izlazi početkom idućeg mjeseca, no izgleda da od njegovog uspjeha neće ovisiti sudbina uposlenika studija Ballistic Moon. Štoviše, u susret izlasku reizdanja nekadašnje PS4 ekskluzive Supermassive Gamesa već je krenula serija otpuštanja unutar Ballistic Moona.

O kojem broju zaposlenih se zapravo radi, za sada nije poznato, no povodom cijele situacije na LinkedInu se oglasilo nekoliko sada već bivših članova spomenutog razvojnog tima, koji su na svojim profililima naveli da su dobili otkaze u Ballistic Moonu u sklopu sistematizacije studija te da su u potrazi za novim angažmanom.

Iz Ballistic Moona se još nisu oglasili povodom ove situacije, tako da još uvijek nije jasno radi li se o tek nekoliko (za sada pet poznatih) izoliranih slučajeva ili je broj otpuštenih članova ovog studija ipak znatno veći. Ballistic Moon je još ranije naglasio kako će i nakon izlaska Until Dawna biti fokusiran na tehničku podršku za igru, ali da će se isto tako baciti na istraživanje novih mogućnosti i suradnji. Kako god, Until Dawn 4. listopada stiže na PlayStation 5 i PC, tako da bismo neke konkretnije detalje o navedenoj situaciji mogli doznati vrlo brzo.