Image Alt

Kuvo TV

The Crew 2 i The Crew Motorfest će dobiti offline modove

Ubisoft i Ivory Tower su ranije ovoga proljeća izazvali bijes mnogobrojnih igrača kada su odlučili u potpunosti “ubiti” originalni The Crew, unatoč činjenici da je spomenuta igra i dalje imala solidan broj igrača. To je, s razlogom, natjeralo sve one koji trenutno igraju The Crew 2 i The Crew Motorfest da se zapitaju očekuje li navedene igre ista sudbina, a takvo što je, naravno, utjecalo i na prodajne rezultate nedavno izašlog The Crew Motorfesta. No, kako iz Ubisofta tvrde, straha ne bi trebalo biti budući da bi obe igre trebale dobiti offline mod.

Iz Ubisoftovog studija Ivory Tower stiglo je službeno priopćenje u kojem stoji kako je ovaj studio posvećen daljnjoj podršci za obe spomenute igre i u budućnosti te da će obe igre dobiti offline mod.

Također, dobili smo potvrdu da će The Crew Motorfest početkom studenog (6.11.) dobiti besplatnu ekspanziju koja će u igru donijeti otok Maui, čija će površina iznositi 100 km2. Maui će potom ostati trajno u igri, zajedno sa glavnim otokom O’ahu, a između njih neće biti nikakvog učitavanja.

Prisjetimo se, Ubisoft je krajem ožujka, nakon 10-godišnje podrške, odlučio u potpunosti ugasiti servere za originalni The Crew, navodeći da je takvo što neophodno zbog nove infrastrukture servera i problema s licencama. Ipak, veća buka se podigla nakon što su igrači shvatili da im je Ubisoft doslovno onemogućio igranje igre koju su uredno platili.