Image Alt

Kuvo TV

Osvanuo je rating za Horizon Zero Dawn Remastered, službenu najavu igre mogli bismo vidjeti već početkom idućeg tjedna

Glasine o remasteriranom izdanju igre Horizon Zero Dawn već duže vrijeme kruže gaming scenom, a sada su neslužbeno i potvrđene zahvaljujući ESRB ratingu koji osvanuo u Sjevernoj Americi.

Prema objavljenom ESRB ratingu, Horizon Zero Dawn Remastered je u pripremi za PlayStation 5 i PC, što se dobrim dijelom poklapa sa ranijim glasinama i leakovima.

Osim klasičnog opisa igre kakav je uobičajen za rating stranice, neki konkretniji detalji, prije svega oni tehničke prirode, ovom prilikom nisu otkriveni. Naravno, za očekivati je da ćemo dobiti ostvarenje koje će biti unaprijeđeno na tehničku razinu Horizon Forbidden Westa ili pak nešto više te da će navedeno izdanje sigurno dolaziti sa uključenom The Frozen Wilds ekspanzijom.

Svi znamo što slijedi nakon što se pojavi rating za neku igru, a to je njena skora najava pa možda i izlazak. S obzirom na to da se šuška da bi novi State of Play mogao biti održan već idući tjedan (vjerojatno 24. rujna), velika je šansa da ćemo upravo na njemu vidjeti i službenu najavu igre.