Image Alt

Kuvo TV

Cities: Skylines II DLC je ponovno odgođen, verzija za konzole i dalje u neizvjesnosti

Colossal Order je najavio još jednu odgodu nadolazećeg DLC sadržaja za igru Cities: Skylines II. U nedavnom blogu, studio je otkrio da Modern Architecture i Urban Promenades, zajedno s ekspanzijom Bridges & Ports, neće biti objavljeni kako je planirano. Novi datum izlaska za Creator Packove sada je postavljen za četvrti kvartal 2024. godine, dok je ekspanzija Bridges & Ports odgođena do drugog kvartala iduće godine.

Studio je objasnio da im je trenutni fokus na poboljšanju osnovne igre, posebno na Asset Editoru, koji se smatra ključnim za potpunu integraciju modova u igru. Povodom toga, Colossal Order je izjavio: “Kako bismo osigurali da ne dijelimo fokus, donijeli smo odluku da pomaknemo izlazak ovih DLC-eva na četvrti kvartal.”

Ova odgoda je najnovija u nizu izazova za Cities: Skylines II i njezinog izdavača Paradox Interactive. Ranije ove godine, u travnju, Paradox je objavio da će kupci koji su kupili prvi DLC igre dobiti nazad svoj novac. Sadržaj je ocijenjen nezadovoljavajućim i bit će dodan u osnovnu igru besplatno. Od tada su budući plaćeni DLC sadržaji, kao i verzija igre za konzole, također suočeni s odgodama.

Colossal Order priznao je da i dalje radi na verziji igre za konzole, ali nije ponudio nove informacije, navodeći pri tome: “Što se tiče verzije za konzole, nemamo nikakve novosti osim onoga što smo posljednji put podijelili. Nastavljamo raditi na tome i podijelit ćemo ažurirani datum izlaska čim ga budemo imali.”