Image Alt

Kuvo TV

Besplatni fantasy RPG Ballad of Antara je dobio novi produženi gameplay prikaz

Izdavač Infold Games i razvojni tim TipsWorks objavili su 14-minutni prikaz gamplaya besplatnog live service dark fantasy akcijskog RPG-a Ballad of Antara. S njim su jednom i potvrdili kako igra dolazi za  PC, te iOS i Android uređaje, kao i uz ranije najavljenu verziju za PlayStation 5.

Ballad of Antara je impresivni visokobudžetni free to play akcijski RPG kojeg nam spremaju Infold Games i TipsWorks, kineski studio poznat po radu na igri Pascal’s Wager. Iako je za sada najavljena samo za PlayStation 5, Ballad of Antara će biti multiplatformski naslov, no ovom prilikom nije otkriveno na kojim još platformama ćemo je vidjeti (iako nam je PC verzija sigurna oklada).

Ballad of Antara će nas odvesti u fantastični svijet koji ima alternativnu dimenziju poznatu kao Para, a u igri ćemo se naći u ulozi raznih likova poznatih kao Emissaries, koji odlaskom u taj paralelni svijet pokušavaju otkriti istinu o misterioznoj pošasti koja je pogodila njihovu zemlju. Prema onome što smo mogli vidjeti u najavnom traileru, očekuje nas uzbudljiva avantura sa atraktivnom borbom po uzoru na soulsike ostvarenja. Igru ćemo moći igrati solo, kao single player avanturu, a moći ćemo se i udružiti s još dvoje igrača i igru zaigrati u kooperativnom režimu.

Ballad of Antara je u razvoju već pune četiri godine, a budući da se radi o live service igri, njeni autori su već potvrdili da će i nakon izlaska igre periodično izbacivati novi sadržaj u vidu novih igrivih likova, novih priča, lokacija isl. O kakvoj igri se radi, pogledajte ispod.