Image Alt

Kuvo TV

Akcijska avantura Kong: Survivor Instinct u prodaji će se pojaviti krajem ovog mjeseca

Akcijska avantura Kong: Survivor Instinct, čiju smo najavu vidjeli ranije ovoga ljeta, dobila je službeni datum izlaska i u prodaji će se pojaviti već krajem ovog mjeseca.

Kong: Survivor Instinct izlazi 22. listopada, a bit će dostupan za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. Povodom otkrivanja datuma izlaska, stigao nam je i novi gameplay trailer koji vam donosimo ispod.

Radi se o 2.5D akcijskoj avanturi koju nam zajedno spremaju 7LEVELS i Legendary Pictures. Sama igra će biti dio Monsterversea te će se radnjom nadovezivati na događaje iz filma Godzilla vs. Kong. Ovaj put, nećemo se naći u ulozi dobro poznatog velikog majmuna, već ćemo pratiti avanturu glavnog protagonista Davida, radnika sa natfne platforme koji traga za nestalom kćeri po ruševinama grada, koje su ostale nakon sukoba Konga i Godzille. Radi se o ostvarenju koje će kombinirati realistične platformerske elemente, izazovnu borbu i klasično metroidvania istraživanje sa cijelim nizom različitih questova. Očekuje nas i susret i borba kako sa raznim kreaturama i titanima, tako i sa članovima plaćeničke skupine Hyenas na čijem se čelu nalazi eko terorist Alan Jonah.