Image Alt

Kuvo TV

SlavicPunk: Oldtimer početkom studenog igramo i na konzolama

Izdavač Gaming Factory i developer Red Square Games objavit će cyberpunk izometrijsku pucačinu SlavicPunk: Oldtimer za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 i Xbox One 6. studenog.

SlavicPunk: Oldtimer prvotno je izašao  za PC putem Steama i GOG-a 28. lipnja 2023. Radi se o izometrijskoj pucačini temeljnoj na djelima Michała Gołkowskog, poznatog poljskog autora znanstvene fantastike i fantasy knjiga. Ovo je priča o Janusu, privatnom istražitelju s problematičnom prošlošću, koji  pokušava riješiti neočekivani slučaj koji se vrti oko ukradenog prijenosnika podataka, dok se istovremeno bori sa svojim unutarnjim demonima, gradskim bandama i gotovo svemoćnom korporacijom odgovornom za propast grada koji je nekada nazivao svojim domom.

Igra nudi specifičan sustav borbe, te modularni sustav nadogradnje oružja zahvaljujući kojem svaki susret može biti drugačiji. Leveli s elementima stealtha, hakiranja i rješavanja zagonetki u okruženju isprepliću se sa sporijim sekvencama istraživanja grada, sporednim zadacima i raznim zasebnim pričama.