Image Alt

Kuvo TV

Cozy avantura Crashlands 2 izlazi početkom 2025. godine

Obožavatelji popularne igre Crashlands mogu se radovati jer Crashlands 2, otvoreni RPG s izradom predmeta, pun prijateljstva, priprema se za izlazak početkom 2025. godine. Razvojni studio Butterscotch Shenanigans objavio je novi trailer koji prikazuje toplu i opuštajuću stranu igre, koja će biti dostupna za PC putem Steama i Netflixove mobilne aplikacije i to u prvom kvartalu 2025. godine.

U ovoj igri, igrači će ponovno pratiti avanture Fluxa Dabesa, bivšeg međugalaktičkog vozača kamiona. Nakon što se sruši na živopisni planet Woanope, Fluxov cilj je jednostavan: oporaviti se od poslovnog stresa i stići na iznenadnu rođendansku zabavu za svoju baku. Međutim, planet pun života donosi neočekivane izazove.

Iako izrada divljih oružja i borba protiv vanzemaljaca ostaju ključni dijelovi igre, Crashlands 2 također nudi igračima priliku da se jednostavno opuste i uživaju u svijetu Woanopea. Možete izgraditi udoban dom iz temelja, dizajnirajući sve, od zidova do stropova. Dekoracije poput stolova, stolica i lonaca omogućuju vam da stvorite savršeno mjesto za druženje s Fluxom i njegovim prijateljima, uključujući preslatke kućne ljubimce.