Image Alt

Kuvo TV

SF survival avantura The Alters ipak neće izaći ove godine

Iako se u prodaji trebala pojaviti već ove godine, survival avantura The Alters je još jedna igra u nizu koja nam je ipak pobjegla u iduću godinu.

11 bit studios je službeno potvrdio kako je odlučio odgoditi spomenutu igru za prvi kvartal iduće godine, a kao razlog odgode navedeno je dodatno vrijeme koje je developerima potrebno za dovršavanje razvoja igre i njeno finalno poliranje. U priopćenju za javnost stoji kako je ovaj studio ne želi riskirati ništa nakon višegodišnjeg razvoja igre te je primarni cilj istu izdati u što boljem i reprezentativnijem stanju, kakvo igrači i zaslužuju.

The Alters je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, a od prvog dana moći ćemo je pronaći i u ponudi Xbox Game Passa. Za slabije upućene, radi se o SF survival avanturi sa elementima gradnje baze, u kojoj je kloniranje jedan od ključnih aspekata. U ovoj avanturi iz perspektive trećeg lica naći ćemo se u ulozi glavnog protagonista Jana Dolskog, odnosno njegovih klonova koji će se također zvati Jan, pri čemu će svaki od tih klonova imati svoju osobnost i pozadinsku priču. Jan i njegovi klonovi će morati lutati diljem nepoznatog i prilično negostoljubivog planeta i usput skupljati famozne Rapidium kristale koji će im pomagati prilikom kloniranja, a a glavni cilj u igri bit će spriječiti planet da se sudari sa Suncem. Kako bismo u tome uspjeli i pobjedili u ovoj utrci s vremenom, bit će potrebno i izgraditi vezu i povjerenje između svih Janova.