Image Alt

Kuvo TV

Nova igra autora Dead Cellsa, Windblown, krajem ovog mjeseca stiže na Steam Early Access

Nova igra autora Dead Cellsa, Windblown, krajem ovog mjeseca stiže na Steam Early Access.

Ova roguelike akcijska igra  bit će dostupna u Early Access izdanju za PC (putem Steama) 24. listopada, najavio je developer Motion Twin. Single player demo, koji sadrži početne faze igre, bit će dostupan u sklopu Steam Next Festa od 14. do 21. listopada. Podaci iz spremljenih igara moći će se prenijeti u Early Access verziju prilikom izlaska, uz ekskluzivni skin “Guinea Pig”.

Early Access verzija igre sadržavat će pet bioma i 12 glavnih oružja te je u potpunosti igriva s do tri igrača. Tijekom minimalno jednogodišnjeg razdoblja Early Accessa, igra će biti ažurirana dodatnim biomima, razinama, novim oružjima i sa još mnogo toga.

“U Windblownu, igrači će skakati kroz prostrane otoke na nebu koji se konstanto mijenjaju, i to koristeći raznovrsno oružje kako bi uništili Sentinele – smrtonosne sluge Vortexa  koji prijete njihovom domu. Kretanje je jednostavno, ali precizno, sa dashanjem koji igrača lansiraju između plutajućih otoka i platformi, izbjegavajući smrtonosne napade Sentinela. Od prvog skoka u  biomu pa nadalje, igrači će svladavati brojne protivnike dok prikupljaju različito oružje, ukrase, darove i ribe kako bi oslobodili puni potencijal svog skakača.” – navodi se u priopćenju za javnost.

Za više o igri, pogledajte novi trailer: