Image Alt

Kuvo TV

Saber Interactive razvija ambiciozni akcijski RPG smješten u univerzum Avatar: The Last Airbendera

Saber Interactive i Paramount Game Studios, u bliskoj suradnji s Avatar Studios, razvijaju AAA akcijski RPG u Avatar Legends univerzumu, temeljenom na dobropoznatom svijetu i likovima iz Avatar: The Last Airbendera i The Legend of Korra. Igra će biti dostupna za konzole i PC.

Ovaj akcijski RPG pratit će potpuno novu priču, razvijenu u uskoj suradnji s Avatar Studios, koja igrače/ice vodi u svijet franšize, gdje mogu preuzeti ulogu novog, dosad neviđenog Avatara. Radnja se odvija tisućama godina u prošlosti, a igrači/ice će moći istraživati živopisni svijet, ovladati svim četirima elementima, sudjelovati u dinamičnim borbama uz pratnju saveznika, te se suočiti s izazovima i odlukama koje dolaze uz ulogu čuvara. Igra će uključivati poznate, ali i nove elemente iz franšize.

„Znamo da su vjerni fanovi Avatar: The Last Airbendera nestrpljivi za nove priče koje ih uvode u svemir serijala, a kroz igru možemo proširiti svijet i omogućiti fanovima da novi sadržaj dožive na potpuno imerzivan način,“ izjavio je Doug Rosen, potpredsjednik za igre i medije iz Paramounta. „Saber Interactive ima dokazano iskustvo u oživljavanju igara temeljenih na intelektualnim svojinama, te smo uzbuđeni što zajednički financiramo ovaj AAA naslov i pružamo fanovima priliku da iz prve ruke iskuse ovaj svijet.“

Josh Austin, voditelj razvoja i licenciranja intelektualnog vlasništva u Saber Interactiveu, dodao je: „U Saber Interactiveu smo svi istinski obožavatelji IP-a s kojima radimo. Naši članovi tima su među najposvećenijim i najstrastvenijim kreativcima, i čast nam je udružiti snage s Avatar Studios i Paramount Games kako bismo dodatno proširili Avatar Legends univerzum u video igrama. Ova jedinstvena struktura sufinanciranja rezultat je naše sve dublje suradnje s Paramountom, koja je započela prije više od desetljeća s [World War Z], i uzbuđeni smo zbog onoga što slijedi.”

Daljnji detalji nisu objavljeni.