Image Alt

Kuvo TV

Lords of the Fallen 2 je zakoračio u punu produkcijsku fazu, njegov izlazak je planiran za 2026. godinu

Razvoj nastavka igre Lords of the Fallen u punom je jeku, prema najnovijem financijskom izvješću izdavača CI Games.

U izvješću su podijeljeni neki detalji, uključujući ekskluzivnost igre za PC putem Epic Gamesa zahvaljujući velikom ulaganju – prošlogodišnja igra bila je jedna od prvih koja koristi Unreal Engine 5. Također, navedeno je kako se očekuje i verzija za konzole.

Nastavak obećava poboljšanja u igrivosti, više modeova, “komercijalniji” umjetnički stil i naraciju, te “više produkcijske vrijednosti.” Uključivat će i potpuno kooperativni multiplayer s dijeljenjem napretka, kao i single player kampanju. Cilj je da igra izađe 2026. godine, a dodatne detalje očekujemo sljedeće godine.

CI Games također radi na još dva projekta koji su trenutno u fazi predprodukcije. Prvi projekt, Project SGW Evolved, nastavak je serijala Sniper Ghost Warrior. Ciljani datum izlaska je 2027. godine.

Drugi projekt je Project H od Underdog studija, nova akcijska RPG igra koja dijeli sustave i razvojnu arhitekturu s Lords of the Fallen i njegovim nastavkom. Igra bi trebala izaći 2028. godine.

Lords of the Fallen pokazao se uspješnim za CI Games, generirajući 72 posto prihoda tvrtke u prvoj polovici 2024. Do kraja 2023. godine (igra je izašla u listopadu), prodana je u više od 1,3 milijuna primjeraka.