Image Alt

Kuvo TV

Startala je Kickstarter kampanja za piratski RPG Sea of Legends

Jordan Weisman, kreator poznatih naslova kao što su Shadowrun, BattleTech i Crimson Skies, službeno je pokrenuo Kickstarter kampanju za svoju novu igru, Sea of Legends. Ova deck-building igra, prožeta fantazijom i piratskom tematikom, pruža vam priliku da postanete zloglasni kralj pirata na Karibima.

U Sea of Legends, istraživat ćete svijet pun avantura, blaga i opasnosti. Suočavat ćete se s moćnim europskim krunama, boriti protiv nemrtvih i suočavati se s tajanstvenim stanovnicima dubina, dok oblikujete svoj put prema slavi. Igra spaja tradicionalne RPG elemente s mehanikom deck-buildinga, omogućujući vam da prilagodite svoje likove i posadu dok sudjelujete u pomorskim bitkama i tražite romantične veze.

Inspirirana popularnom narativnom društvenom igrom koju su stvorili Zach Weisman i Ryan Schapals, Sea of Legends okuplja tim iskusnih developera. U timu su Andrew McIntosh (poznat po igri BATTLETECH), Jeffery Campbell (iz Darkest Dungeon i Deus Ex: Mankind Divided), Kate Cruz (iz Skull & Bones) i Justin Gray (iz Ascension).

Kickstarter kampanja nudi različite razine podrške, počevši od “Sailor” razine po cijeni od 25 dolara, koja uključuje digitalnu verziju igre. Za one koji traže više, razine poput “Powder Monkey” i “Gunner” donose dodatne nagrade, kao što su digitalne glazbene podloge, pozadine, beta pristup i PDF izdanje “Art of Sea of Legends”.

Za ljubitelje fizičkih kolekcionarskih predmeta, dostupne su opcije poput razine “Sailing Master”, koja uključuje igru blefiranja s metalnim kovanicama i klasičnu kutiju za PC igru, te razinu “Quartermaster”, koja nudi prilagođene miniaturice i tiskanu umjetničku knjigu.