Image Alt

Kuvo TV

Destiny: Rising je nova besplatna igra za mobitele koju nam spremaju Bungie i NetEase Games

I dok Bungie muku muči sa ne baš zadovoljnim Sonyjem, trudeći se da smisli neki način da opravda gotovo četiri milijarde dolara koje je Sony potrošio na njegovu akviziciju, stiže nam nova Destiny igra koja će se pojaviti na potpuno drugom tržištu – mobitelima.

Destiny: Rising je free to play igra za iOS i Android uređaje koju nam zajedničkim snagama spremaju Bungie i NetEase Games. U biti, igru razvija spomenuti kineski studio, dok Bungie nadgleda njen razvoj i usmjerava ga prema svojim idejama. Igra će nuditi mogućnost igranja iz perspektive prvog i perspektive trećeg lica, a bit će ju moguće igrati i pomoću PlayStation i Xbox kontrolera, kao i drugih kontrolera namijenjenih za igranje na mobitelima.

Sama radnja Destiny: Risinga bit će smještena u alternativnom vremenskom razdoblju te će se baviti događajima koji su nastupili nakon Mračnog Doba. I ovaj put, očekuje nas nova generacija Lighbearera kao i brojni živopisni likovi sa jedinstvenim sposobnostima i pričama. Kao i dosadašnje igre, i ova će strukturom biti dosta slična. To znači da nas ponovo očekuje kampanja, kooperativne misije, ali i novi dinamični PvP i PvE modovi, razno oružje i customizacijske opcije kao i stvaranje klanova.

Launch Destiny: Risinga je predviđen za iduću godinu. Točan datum izlaska ovom prilikom nije preciziran, no doznali smo da nas već od 1. studenog očekuje zatvoreno alpha testiranje.