Image Alt

Kuvo TV

Prvi speedrun level za Astrobota dolazi sutra, pa svakog tjedna još jedan

Team Asobi je potvrdio da će prethodno najavljeni Astro Bot speedrun nivoi početi izlaziti na tjednoj bazi, a prvi dolazi sutra, 17. listopada.

Prvi nivo pod nazivom Building Speed stiže sutra, a zatim će svaki četvrtak popodne biti dostupan novi nivo, i tako sve do 14. studenog. Evo cijelog rasporeda novih Astro Bot speedrun nivoa:

Building Speed — 17. listopada
Let It Slide — 24. listopada
Spring-loaded Run — 31. listopada
Helium Heights — 7. studenog
Rising Heat — 14. studenog

Nicolas Doucet iz Team Asobija objavio je na PlayStation Blogu što možete očekivati od Building Speeda: “Uz pomoć Barkstera, boostera psa, proći ćete kroz grad na nebu, izbjegavajući dizalice, razbijajući sanduke i prolazeći kroz leteću autopraonicu kako biste spasili svoje prijatelje.” Svaki novi nivo speedruna će imati dva nova Specijalna Bota za spašavanje, a igrači/ice će moći sudjelovati u natjecanju za najbrže vrijeme na online ljestvici. Izgleda da će Eve iz Stellar Bladea i Helldiversi biti prva dva VIP Bota u ovim speedrun nivoima.

Doucet je nastavio: “Želimo vam se još jednom zahvaliti za svu ljubav i podršku koju ste pokazali prema Astro Botu, to nam zaista puno znači. To je sve što imamo za danas, ali pratite nas dalje jer bi moglo biti još iznenađenja uskoro.”

Kako prvi ovakav nivo izgleda, pogledajte u traileru ispod.