Image Alt

Kuvo TV

It Takes Two je do sada prodan u preko 20 milijuna primjeraka

Iako je od njegovog izlaska prošlo više od tri godine, fantastični kooperativni hit It Takes Two i dalje se prodaje iznad svih očekivanja. Ovih dana, proslavio je i novi impresivni komercijalni jubilej.

Iz Hazelight Studiosa, na čijem čelu se nalazi uvijek kontroverzni ali iznimno kreativni Josef Fares, pohvalili su se novim prodajnim rezultatima njihove co-op avanture, otkrivši kako se ista do sada uspjela prodati u preko 20 milijuna primjeraka. Uzmemo li u obzir činjenicu da je ta brojka u ožujku iznosila 16 milijuna, vrlo lako dolazimo do zaključka da se spomenuta igra tijekom proteklih sedam mjeseci prodala u dodatnih četiri milijuna primjeraka.

It Takes Two se inicijalno pojavio na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama 26. ožujka 2021. godine, dok je njegova verzija za Nintendo Switch izašla 4. studenog naredne godine. Inače, radi se o super zabavnom ostvarenju koje je prilikom svoga izlaska ujedinilo cijelu gaming scenu i oduševilo brojne igrače, što mu je na kraju i donijelo nagradu za najbolju igru 2021. godine.