Image Alt

Kuvo TV

Tetris Forever ima službeni datum izlaska, igramo ga već od sredine studenog

Prije samo nekoliko dana, razvojni tim Digital Eclipse je otkrio kompletan popis igara koje će se naći u dokumentarno-povijesnoj kompilaciji Tetris Forever, a sada smo doznali i kada će se ista pojaviti u prodaji.

Kako smo doznali, Tetris Forever već 12. studenog stiže na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch.

U ovoj kolekciji naći će se i neke igre koje se nikada nisu pojavile izvan Japana. Popis igara obuhvaća i “točnu rekreaciju” prvog Tetrisa, koji se pojavio na uređaju Electronika 60, kao i izdanje Tetrisa iz 1998. godine za Famicon, multiplayer naslov Tetris Battle Gaiden, Super Bombliss, Hatris, i još mnogo toga. Također je uključen Tetris Time Warp, potpuno nova verzija za do četvero igrača koja tijekom igre u stvarnom vremenu prelazi između različitih verzija klasične puzzle igre. Uz to, bit će više od sat vremena dokumentarnih isječaka koji istražuju doživotno prijateljstvo i kreativno partnerstvo između tvorca Tetrisa, Alexeya Pajitnova, i osnivača The Tetris Companyja, Henka Rogersa, dok dijele izvanrednu, ali istinitu priču o Tetrisu koju nikada niste znali.