Image Alt

Kuvo TV

Otkrivene su prve civilizacije koje dolaze u Civilization VII

Ranije ove godine, dobili smo potvrdu da će Civilization VII biti dostupan sljedeće godine, a Firaxis je sada potvrdio prvu grupu civilizacija koje će biti dostupne u doba Antike, postavljajući temelje za vaše putovanje do pobjede. Kao što je poznato, svaka igra je podijeljena u tri različita doba – Antiquity Age, Exploration Age i Modern Age i odabrana civilizacija evoluira kroz njih. Evo prvih civilizacija potvrđenih za prvo doba:

Aksum

Civilizacija Aksum ima sposobnost “Kingdom of Natural Wealth “, što joj omogućuje da generira više zlata iz prirodnih resursa. Njezini jedinstveni trgovački brod i pomorska trupa daju joj prednost u ekonomiji i ratovanju, dok struktura Hawilt povećava kulturu u blizini svjetskih čuda. Aksum također može izgraditi čudo Great Stele (onaj obelisk) kako bi dodatno povećao proizvodnju zlata.

Egipat

Sposobnost Egipta “Gifts of Osiris ” povećava rast populacije u blizini rijeka, čineći ga kulturno i ekonomski snažnim. Njegova jedinstvena trupa, Tjaty, može ubrzati građevinske projekte, u ovom slučaju i Piramide, što dodatno povećava proizvodnju zlata. Egipat se ističe u brzom razvoju i velikim građevinskim projektima.

Maja 

Maja civilizacija napreduje zahvaljujući znanosti, ali i svojoj sposobnosti “Skies of Itzamna”, koja povećava znanstveni output za svaku vegetiranu ploču u blizini palače. Trupa Jaguar postavlja razorne zamke, a svjetsko čudo Mundo Perdido poboljšava sreću i znanost u tropskim regijama. Početak u blizini džungli ključan je za maksimiziranje potencijala Maje.

Maurijsko Carstvo

Radi se o indijskom carstvu, točnije militarističkoj civilizaciji s moćnom konjicom u ranom dijelu igre, Purabhettarah. Ova civilizacija odlično se snalazi u pobjedama kroz dominaciju, ali također ima kulturne elemente, sa svjetskim čudom Sanchi Stupa koje pretvara sreću u kulturu. Savršena je za igrače koji žele rano osvojiti svijet.

Rim 

Rim kombinira vojnu snagu s kulturom. Njegov jedinstveni zapovjednik, Legatus, može stvoriti nova naselja, dok legija jača sa svakom usvojenom rimskom tradicijom. Koloseum povećava kulturu, a forumi i bazilika poboljšavaju proizvodnju zlata. Rim nudi uravnotežen pristup za nove igrače.