Image Alt

Kuvo TV

Nioh 3 za sada nije u planu, a izgleda ni Ninja Gaiden

Team Ninja završavaju svoj posao vezan za Nioh Coollection, remaster kolekciju dvije PlayStation 4 igre za konzole nove generacije. Za par tjedana kolekcija izlazi na PlayStation 5, pa je razumno bilo pitati developersku ekipu što su im idući projekti. Mnogi očekuju treći nastavak Nioha, dok drugi čekaju novi Ninja Gaiden. Prema najnovijim izjava redatelja Nioh serijala Yasude, ne radi se ni o jednom ni o drugoj igri.

Razgovarajući sa novinarima Video Game Chroniclesa, Yasuda je rekao da trenutno nemaju planova, no da su uvijek htjeli raditi na novom Ninja Gaidenu i da će uskoro možda raditi na njemu. No, to nije trenutno u planu. Za nastavak Nioha, Yasuda je rekao da ”u ovom trenutku, nema planova vezanih za novi nastavak”.

”Team Ninja će se sada fokusirati na sasvim nove projekte. No, nakon rada na novim projektima, i skupljanja iskustva i vještina preko tih projekata, voljeli bi smo krenuti na druge nove projekte i potencijalno se vratiti na spomenute serijaale”, rekao je Yasuda.

U ovom trenutku, stoga, nema točnih naznaka kada će Ninja Gaiden i Nioh 3 doći, niti hoće li. O kojem trenutno projektu rade, još se ne zna, dok mnogi misle da ipak prednost ima novi nastavak fighting igre Dead or Alive.