Image Alt

Kuvo TV

Vicarios Visions je postao dio Blizzarda

Activisionov Studio Vicarious Visions, koji iza sebe ima hitove kao što su Crash Bandicoot N. Sane Trilogy i Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, prešao je u potpunosti na Blizzardovu stranu i sada je “u potpunosti posvećen radu na postojećim Blizzardovim igrama i incijativama“.

Iz Activision Blizzarda su u svome priopćenju otkrili da su se iz Blizzard Entertainmenta na ovaj potez odlučili nakon što su već neko vrijeme surađivali sa razvojnim timom Vicarious Visions i shvatili da bi ovaj studio u mnogo čemu mogao doprinijeti njihovim aktualnim i budućim projektima.

Na čemu su ranije Vicarious Visions i Blizzard surađivali, iz Activision Blizzarda nisu precizirali, no prema brojnim glasinama i leakovima, ovaj američki studio navodno već neko vrijeme radi na Diablo II remakeu.

Na kraju, je li ovakva odluka unutar Activision Blizzarda pametan potez i koliko će zapravo Activision izgubiti zbog gubitka studija koji je franšize kao što su Tony Hawk i Crash Bandicoot podigao na noge, odnosno koliko će Blizzard dobiti ulaskom Vicarious Visionsa pod svoje okrilje, tek ćemo vidjeti.